632A7642

LASER HAIR REMOVAL

MED ALMA’S PATENTEREDE SHR

Alma har udviklet en metode som bruger banebrydende teknologi til at levere en simpel, ét-trins løsning til effektiv hair removal. SHR’s unikke gradvise varme-metode skader effektivt hårsækkene og undgår samtidig at skade huden omkring. Sweeping In-Motion™ Delivery teknologi holder laseren i kontakt bevægelse, og sikrer en fuldt dækkende behandling. Den forbedrede dækkeevne hjælper praktiserende med at undgå uønskede resultater som f.eks. “zebra striber” associeret med ældre hair removal teknologi. Alma’s SHR patent er inkluderet på alle laser hair removal maskiner. Listen inkluderer Soprano Titanium, Soprano ICE Platinum

Hvilke bølgelængder bruger Laser Hair Removal maskinerne?

De fleste Laser Hair Removal maskiner bruger en specifik laser bølgelængde. De mest udbredte er 755nm, 808nm, og 1064nm bølgelængderne. Hver af disse har unikke karakteristika og forskellige absorberingsniveauer af Melanin. Melanin er det chromophor som afgør en persons hud- og hårfarve. Almas nyeste Soprano laser maskiner kombinerer alle disse bølgelængder på samme tid, hvilket gør dem egnede til alle hud typer.

Hvordan er vores Laser Hair Removal maskiner stort set smertefri?

Simultaneous Contact Cooling, introduceret med Almas prisvindende Soprano ICE laser forhindrer brænding og gør samtidig behandlingen mere komfortabel. Den specialiserede applikator lader dig behandle store områder på kortere tid end tidligere.

Uanset om der er tale om lys, mørk eller solbrun hud, grove eller fine hår, opnår Almas hair removal metoder optimale resultater på alle områder af kroppen med sikre, hurtige og så godt som smertefrie behandlinger.

Quattro, 3D Trio, 755 Alex, 810 Speed, 1065 YAG, Speed AFT SHR Pro 6.4cm

SKIN REJUVENATION/LIFTNING

Almas udvalg af Skin Rejuvenation behandlinger forynger huden og forstærker dine patienters naturlige skønhed ved at gøre huden glattere, yngre og giver den et sundere look.

En ungdommelig hud er kendetegnet ved sin strålende, klare og glatte fremtoning. Over tiden kan sol og alder sætte sine præg og efterlade rynker, fine linjer, sun spots, pigmentpletter, ujævnhed og gøre huden løs. Alma har et bredt udvalg af maskiner til skin rejuvenation.

Hvad er fordelene ved Skin Rejuvenation?

Almas laserbehandlinger forynger huden og forstærker dine patienters naturlige skønhed ved at gøre huden glattere, yngre og give den et sundere look. Behandlinger såsom ClearLift laserbehandlingen betegnes som “lunchtime procedures” — de er altså så godt som smertefrie og medfører ikke noget efterfølgende hviletid. De kræver derudover ingen bedøvelse og er sikre for alle hud typer.

Hvordan virker Skin Rejuvenation?

Det grundlæggende princip bag Almas non-kirurgiske ansigtsløft behandlinger er fascinerende. Energien som maskinen bruger skaber varmepunkter eller mikroskopiske perforeringer i forskellige dybder i epidermis. Denne energi kan være baseret på lys som f.eks. ved IPL eller laser, Plasma eller radiofrekvens. Disse skader er i langt de fleste tilfælde usynlige for det blotte øje. De aktiverer hudens naturlige helingsprocesser, som genskaber ung og sund collagen og elastin fibre. Skin rejuvenation er ofte kaldet Skin Remodelling, netop fordi den booster strukturen i huden.

Clearlift, Clearskin, NIR, PicoClear Homogizer PicoLift, pixel CO2

VASCULAR LECIONS

Almas vaskulære behandlinger tilbyder effektive løsninger til at lukke årer og reducere eller eliminere deres fremtoning.

Forskellige faktorer gør, at årer kan svækkes og fejle, når vi bliver ældre. Det sker primært ved svækkede valves, som forårsager samlinger af blod fremfor tilstrømning til hjertet. Som resultat bliver disse blodårer forstørrede og synlige. En af bivirkningerne ved dette, er fremtoningen af forskellige typer af Vaskulære Læsioner.

De mest almindelige typer af Vascular Lesions

Spider veins, enlarged leg veins og varicose veins er yderst almindelige blandt befolkningen. Et mindre udbredt men yderst synligt symptom er port wine stain, særligt når det fremkommer i ansigtet. Blandet andre klassifikationer er andre typer af vascular malformations: Caillary, Venous, Lymphatic og Arterial. Blandt børn er de mest almindelige vascular lesions Hemangiomas. Disse er godartede tumors som forekommer kort efter fødslen som lyserøde spots som vokser over tiden og gennem voksenlivet.

PIGMENTED LESIONS

En pigmenteret læsion i huden er typisk brun, sort eller blålig. Farven skyldes blodårer, melanin eller eksterne kilder (f.eks. tattoo pigment).

Hvordan opstår pigmentpletter?

Livs-cyklus og hormonelle forandringer kan påvirke distribueringen af farve (Melanin) i huden, og føre til fremtoningen af en masse forskellige pigment læsioner. Disse inkluderer modersmærker, fregner, age spots, eller Melasma som er små, mørke, misfarvede områder i ansigtet. Generelt betyder disse spots at du lider af forskellige *grader af skadet hud. Uanset om det skyldes sollys, genetik eller andre faktorer, er resultatet en ujævn, misfarvet tone i huden. Pigmenterede hud læsioner varierer fra vascular lesions, som ikke skyldes skade forårsaget af sol og fremstår anderledes under dermatoscopy.

Hvordan fjernes pigmenter?

Almas lys-baserede, laser og IPL behandlinger fjerner fremtoningen af spots og hyperpigmentation i huden ved at arbejde målrettet på Melanin i de påvirkede områder og bryde den op. De små fragmenter af pigment fjernes herefter gennem en naturlig proces faciliteret af kroppens lymfesystem. Dette resulterer i en opklaring af alle pigment-lag som videre skaber en mere jævn tone i huden.

CELLULITE

Accent Prime benytter en kombination af RF energi og mekanisk massage for at øge metabolismen af adipose væv — dette reducerer mængden af fedt celler.

Hvad er Cellulite?

Forstørrede individuelle fedt depoter under huden som presser op mod det underliggende connective væv, resulterende i en ujævn hud-overflade og bulet fremtoning af cellulite. Alma Accent benytter en kombination af RF energi og mekanisk massage for at øge metabolismen af adipose væv — dette reducerer mængden af fedt celler og stimulerer lymphatic drainage og gør hudens tekstur synligt mere jævn og glat.

Hvad er fordelene ved vores Cellulite behandlingen?

Selektivt fokuseret behandling i forskellige dybdeniveauer muliggør en bedre behandlingsmæssig kontrol og giver bedre resultater — og efterlader omkringliggende væv intakt. Safe Treatments med Alma Accent Prime er sikre og effektive for alle hud typer (I-VI), såvel som tynde og følsomme områder i ansigtet, på halsen og d’collet’ områder.

Kombinerede teknologier og behandlingsmuligheder som den komfortable gradvise opvarmning og et integreret afkølingssystem skaber hurtigere, længerevarende resultater, med færre antal behandlinger og minimal hviletid, så patienten kan genoptage sine aktiviteter umiddelbart efter behandlingen.

Vores Cellulite behandling kræver ingen kirurgiske indgreb

I modsætning til Liposuction behandling, er Cellulitis behandling non-invasiv. Denne ikke-kirurgiske tilgang egner sig bedst til personer som ønsker at forbedre generende “cottage cheese” fremtoning på hofter, lår og baller. Vores metode som kombinerer to forskellige energi kilder, Ultralyd og Radiofrekvens er blevet klinisk dokumenteret i en række studier. Læs mere om forskellige cellulite behandlingsmetoder i denne American Academy of Dermatology artikel.

UniBody, UniLarge, Accentuate

ACNE

Egnet til alle hud typer, har ingen bivirkninger og opnår en klarere, mere jævn complexion med langvarige resulater.

Selvom der er mange behandlingsmuligheder tilgængelige mod akne, både receptpligtigt og i håndkøb, er det ikke alle personer som disse har en virkning på. Når akne er særligt genstridig, kan der være behov for en mere avanceret løsning. Alma tilbyder et bredt udvalg af effektive og skræddersyede løsninger til forskellige akne problematikker. Behandlingerne er egnede til alle hud typer, har ingen bivirkninger og opnår en klarere, mere jævn complexion og langvarige resulater. Man kan markant reducere rosacea, akne spots, blackheads og akne ar ved hjælp af vores avancerede teknologi.
Den nye ClearSkin™ er den første teknologi som kombinerer en non-ablative laser med Simultaneous Contact Cooling og Vacuum teknologi som sikrer at du kan behandle dine patienter sikkert og effektivt.

Almas kraftige akne laserbehandling bruger en kombination af laser teknologi, Simultaneous Contact Cooling for mere komfortabel behandling og en unik Vacuum mekanisme som muliggør behandling af alle former for acne vulgaris. Behandlingen er egnet til alle hud typer, har ingen bivirkninger og opnår en klarere, mere jævn complexion med langvarige resulater.

Alma Zero applikator til behandling af Acne

Alma Zero bruger cryo-thermal therapy til at behandle hyperaktive kirtler i kroppen, specifikt de som er associeret med akne (og Hyperhidrosis).
Denne avancerede behandling begynder med en kølings-cyklus hvor hudens temperatur gradvist sænkes til mellem +5ºC og 0ºC — temperaturer hvorved lipids krystalliserer.

Zero, ClearSkin

AR OG ACNE AR

Almas løsninger til ar kan behandle et bredt spektrum af ar typer vha. en række avancerede teknologier.

Ar og akne ar et udbredt problem blandt patienter, da de ofte udvikler after-trauma i huden. Ar er en naturlig del af helingsprocessen i huden. Når huden reparerer en skade i huden erstatter fibrotic væv den skadede hud, og skaber beskyttende væv. Typen af arvæv som udvikles afhænger af typen af skade som huden er blevet udsat for, dybden på skaden, placeringen, og en række andre faktorer.

En del af befolkningen får post-operations ar, som er relativt vanskelige at behandle. Et eksempel er post C-section ar på kvinders nedre abdomen. Meget mere udbredt og yderst ubehagelige er akne ar. Disse kan fremkomme synlige i ansigtet og tvinge personen til at bære make-up for at skjule dem.

Akne ar kan klassificeres vha. to hovedkategorier:
Atrophic ar — Disse skyldes mistet væv.
Hypertrophic ar — Disse skyldes et overskud af væv.

Fire hovedtyper af akne ar er inkluderet i disse to kategorier: ice pick ar, boxcar, rolling, and keloid ar. Bemærk at post-inflammatorisk hyperpigmentation ikke er et reelt akne ar, men snarere en misfarvning som forekommer omkring akne eller sår. Dette er et yderst udbredt problem for mennesker som lider af akne, og som også kan håndteres via laser eller IPL behandling.

Hvordan reduceres fremtoningen af ar?

Almas Acne Scar Removal og Scar Revision løsninger kan behandle alle de ovenstående ar typer. Dette sker vha. en bred vifte af avanceret teknologier, inklusiv laser og RF Plasma. Behandlingen erstatter komprimeret arvæv med sundt, nyt collagen, som forbedrer fremtoningen af ar eller helt fjerner dem. Sammenlignet med kirurgiske tilgange, er disse non-invasive behandlinger langt mindre risikable og forårsager meget lidt hviletid. Scar Revision processen kan tage op til 8 behandlinger og skaber fremragende resultater.

ClearSkin, RFPixel, impact, Homogizer, Pixel CO2

STRÆKMÆRKER

Almas RF og laser-baserede behandlinger skaber forbedringer ift. farve og tekstur associeret med strækmærker, smertefrit og uden efterfølgende hviletid.

Hvad er strækmærker?

Strækmærker, eller striae distensa, er en udfordrende kosmetisk problemstilling, fordi de opstår dybt i dermis. Når huden gennemgår en periode med markant udvidelse, kan denne belastning skade hudens connective væv. Efterhånden som disse rifter repareres, opstår små røde ar. Selvom farven falmer over tid, vil linjerne oftest forblive synlige, og ændrer som oftest farve til hvid. I de fleste tilfælde skyldes strækmærker en af følgende årsager:

Graviditet
At vokse hurtigt (oftest i løbet af puberteten)
Ekstremt vægttab eller —forøgelse over en kort periode
Body building — hurtig og markant muskel-forøgelse

Hvordan kan strækmærker behandles?

Selvom Striae, på nuværende tidspunkt, ikke kan undgås helt eller fjernes fuldstændigt, er der stadig metoder som drastisk kan mindske deres fremtoning. Almas radiofrekvens og laser-baserede behandlinger forbedrer farven og hudens struktur forbundet med Striae, med minimal smerte og efterfølgende hviletid. Behandlingerne stimulerer naturlige helingsprocesser, som resulterer i produktionen af nyt Collagen og elastiske fibre. Denne proces hjælper endeligt med at erstatte det gamle arvæv med glattere og mere jævn hud, som minimerer fremtoningen af strækmærker og efterlader patienten med en smukkere hud.

ClearSkin, ClearLift, MicroPlasma, Impact

BODY CONTOURING

Almas Body Contouring benytter kombinerede teknologier til at behandle mange forskellige tilstande i hud.

Body Contouring er blevet en yderst populær æstetisk procedure for patienter som ønsker en glattere fremtoning af Cellulite, reducering af omkreds og opstramning af løs hud efter vægttab. Body Contouring behandlinger indebærer minimalt invasive procedurer såsom Laser Assisted Liposuction såvel som non-invasiv fedt reducering. Patienter anbefales at tale med egen læge, for at fastslå hvilken procedure der passer bedst til dem selv, ift. deres situation og ønsker.

Almas non-invasive Body Contouring behandlinger benytter sig af kombinerede teknologier. Almas førende platform, Accent Prime, benytter sig af både ultralyd og radiofrekvens teknologier. Diversiteten og fleksibiliteten som opnås ved at kombinere disse, gør det muligt at håndtere langt de fleste patienters ønsker, så deres naturlige body contour kan fremhæves. Særligt for disse behandlinger er, at de ikke medfører nogen efterfølgende hviletid, som normalt følger med invasive og smertefulde alternative procedurer. Almas Body Contouring behandlinger er sikre, effektive og egner sig til alle hud- og kropstyper.

Hvordan fungerer den non-invasive fedt reducering?

Denne behandling fungerer ved at sende energi til det ønskede område, som fordeles homogent. Energien rettes målrettet mod fedtceller og opløser dem, mens den samtidig efterlader omkringliggende væv intakt. Disse fedtceller fjernes derefter naturligt via kroppens lymfesystem. Den dybe termiske effekt som denne energi skaber opstrammer desuden huden i området som behandles, og en lang række anvendelsesmuligheder er tilgængelige. Dette gør det muligt at sammensætte helt skræddersyede løsninger til den enkelte patients behov og situation. Der er mulighed for behandling af mave, hofter, lår, baller og andre større områder hurtigt og effektivt ved hjælp af vores avancerede og klinisk dokumenterede Body Sculpting devices. Derudover har Alma udviklet unikke applicatorer som muliggør enkel behandling af mindre områder på kroppen.

Disse mindre Body Contouring områder inkluderer det sub mentale område (under hagen), jawline, underarme, knæ og andre områder som kan være vanskelige at nå. Resultater kan opnås så hurtigt som efter 4-6 behandlinger og i nogle tilfælde øjeblikkeligt efter den første session. For eksempel giver mange face contouring behandlinger markante resultater straks efter behandlingen. Fordelene ved Almas Body Contouring behandlinger er opstrammet hud, minimering af genstridige fedt depoter og en forbedret fremtoning af cellulite. Body Contouring succeshistorier inkluderer imponerende reduktion af taljemål på over 10 cm over en 3-måneders periode.

FACE CONTOURING

Accent Prime™ virker på et net af collagen fibre, iværksætter dem og sørger for at huden bevarer sin elasticitet og form.
Mange mænd og kvinder bemærker at huden i ansigtet mister sin elasticitet og fasthed over tid, som resulterer i et ældet udtryk. Det første du ser, når du kigger i spejlet er din ansigt — og vi ønsker at du skal møde det med et smil.

Almas Face Contouring teknologi virker på et net af collagen fibre, iværksætter dem og sørger for at huden bevarer sin elasticitet og form. Denne non-kirurgiske face lift behandling benytter de samme kraftfulde teknologier som ultralyd og radiofrekvens som anvendes ved body contouring og skin tightening. For at opnå maksimal komfort og sikkerhed, har Alma udviklet et udvalg af applicatorer specifikt designet til jawline og neckline.

Hvordan virker vores Face Contouring teknologi?

Ultrasound Shear Waves rettes målrettet mod fedtcellerne under huden og reducerer disse signifikant. For at komplimentere denne proces benyttes radiofrekvens energi for at varme og opstramme huden hvor den har mest brug for det — på hals, kæbe, kindben mm. Resultaterne vil bringe et smil frem for dig! Denne Face Contouring behandling er tilgængelig i aesthetics klinikker som benytter sig af Almas Accent Prime™ platform og Almas øvrige beauty devices.

TATTOO REMOVAL

Uønskede mørke og multi-farvede tatoveringer kan sikkert og effektivt fjernes med Almas udvalg af Tattoo Removal behandlinger

Hvordan tatoveringer fjernes med medical laserbehandling

Disse behandlinger er klinisk dokumenterede og benytter forskellige laser bølgelængder som rammer forskellige blækfarver. Høj-intensitets lysstråler skaber en fotoakustisk shock bølge som opbryder blæk partiklerne i tatoveringen. Resultatet er, efter et antal behandlinger, en klar, blæk-fri hud med minimale risici for ar og hypo-pigmentation.

Succesfuld multifarvet tattoo removal kræver en kraftig laser som kan levere nok energi indenfor absorberingsspektrum af en lang række farver. Den kraftige Q-Switched Nd:YAG 1064nm laser er ideel til behandling af mørkere blæk farver (sort, blå og grøn), mens 532nm bølgelængden egner sig effektivt til lysere farver (rød, orange og gul). Behandlingen nedbryder blæk partiklerne uden at forårsage termisk skade. Med tiden vil kroppens lymfesystem udskille blæk partiklerne, og denne naturlige helingsproces vil få tatoveringen til at falme med en minimal risiko for ardannelse og misfarvning.

SKIN RESURFACING

Almas Tone & Texture behandling bruger lys og laser-baseret Skin Resurfacing teknologier til at udjævne og balancere huden.

Hvilke fordele har Skin Resurfacing laserbehandling?

Med tiden vil tonen og teksturen i huden ændre sig. Fine linjer omkring øjne og mund, såvel som panderynker begynder at fremtone. Oven i det kan age spots og misfarvninger udvikles og få huden til at fremstå rå og ujævn.

Almas Tone & Texture behandling bruger lys- og laser-baseret Skin Resurfacing teknologier til at udjævne og balancere huden — og hermed forbedre hudens overordnede tone, elasticitet og tekstur. Behandlingerne reducerer overfladisk pigmentation og porre størrelse, mens den forstærker huden ift. fremtidige ældende effekter.
Derudover kan disse avancerede behandlinger formindske fremtoningen af akne ar. Der anvendes typisk en fractional laser, som er tilgængelig på vores Pixel CO2 laser & Harmony XL Pro aesthetic laser platformen.

Skin Resurfacing behandlinger er sikre, effektive og velegnede til enhver hud type. Patienters efterfølgende hviletid varierer, da alle vores fractional lasere har forskellige termiske effekter og ablations muligheder. Patienten kan vælge en lettere behandling med kortere hviletid, eller en kraftigere behandling for at opnå længerevarende anti-aging resultater.

TRANS EPIDERMAL DELIVERY

Almas Impact modul benytter ultralyd teknologi for at levere aktive ingredienser bag epidermal-dermal junction. Fractional laser og RF behandlinger er kendt for at levere højst effektive resultater i et bredt udvalg af indikationer. Ved Trans Epidermal delivery kombineres disse med påføringen af særligt udviklede farmaceutiske ingredienser, for at tage behandlingen et skridt videre mod skabelse og bevaring af markante resultater.

Med Almas Impact modul når topical compounds dybere ind i huden og bliver bedre absorberet af det skadede væv, førende til maksimal heling og æstetisk forbedring.

BLEPHAROPLASTY

Blepharoplasty er en procedure udført på de øvre og nedre øjenlåg for at fjerne overflødig hud som kan formindske øjenfunktionen og obstruere synet.

Colibri applicatoren indeholder den kraftigste peak power på markedet til ikke-kirurgiske øjenløft, periorbital og perioral fine linjer og rynker, og Xanthelasma. Den eneste løsning på markedet som tilbyder dual-ablative og termiske indstillinger til behandling af hængende øjenlåg og rynker.

Colibri fordele:

Ingen carbonisering
Sikker
Fleksibel — kan tilføjes som en enkelt applicator til det brede udvalg af Accent Prime applicatorer
CO2 PPixel Kirurgisk

HYPERHIDROSIS

Ved at kombinere den selektive kraft i dielectric opvarmning med præcisionen i UniPolar Pro RF teknologien, tilbyder Alma det sidste nye indenfor behandling af hyperhidrosis. Alma Zero benytter cryo-termisk terapi for at behandle hyperaktive kirtler i kroppen, specifikt de som er associeret med hyperhidrosis (og akne). Behandlingen begynder med en afkølingscyklus, hvorunder temperatur i huden sænkes gradvist til mellem +5ºC og 0ºC — ved disse temperaturer fryser væv. Disse lave temperaturer ødelægger eccrine kirtler gennem ischemia og krystallisering af extracellular væske, som fører til cell leakage og wall rupture.
Under opvarmningscyklusen forårsager reperfusion af tidligere ischemic væv fri radikal formation, hvilket medfører yderligere skade på disse celler og ultimativt reducerer kirtlernes kraftige svedproduktion.

PSORIASIS

Almas laserbehandlinger tilbyder psoriasis patienter med en alternativ løsning som ikke inkluderer farmaceutika og effektivt lindrer symptomerne.

Psoriasis er en kronisk hud-lidelse som forårsager forøget cellevækst i huden, som resulterer i kraftige hvide, sølvfarvede eller røde områder i huden. Det er klassificeret som en autoimmun sygdom, som ikke på nuværende tidspunkt har nogen permanent kur. I mørkere hud typer kan områderne være ekstra tørre og kløende og farven kan fremstå lilla. Disse områder er ofte meget, meget tørre, kløende, og yderst ubehagelige.

Typer af Psoriasis og forskellige behandlingsmetoder

Den mest udbredte type af Psoriasis er Psoriasis Vulgaris, eller Plague Psoriasis. Denne udgør omkring 90% af kendte tilfælde, mens andre typer er Erythrodermic, Pustular, Inverse og Guttate. Det er en genetisk sygdom som kan forstærkes af miljømæssige faktorer. Symptom-lindring kan ske ved hjælp af creme, indsprøjtninger og UV fototerapi. UVN bølgelængder såsom 308nm tilgængelig på Almas Excimer 308 device tilbyder en sikker og fokuseret behandling uden risiko for skade på omkringliggende væv.
Almas lys-baserede behandlinger tilbyder patienter med med denne sygdom et alternativ til farmaceutika og afhjælper effektivt symptomer over blot få sessioner.

High Power UVB

VITILIGO

Alma tilbyder højst effektiv behandling mod Vitiligo baseret på UVB teknologi som kun kræver behandling af de påvirkede områder.
En udbredt misforståelse er, at der ikke er nogen “kur” mod tab af pigmentation associeret med Vitiligo. Ved at benytte avanceret UVB teknologi, tilbyder Alma en yderst effektiv behandlingsmulighed som skaber gode resultater for langt de fleste patienter.

Hvad er Vitiligo?

Vitiligo er en form for leukoderma, eller tab af pigment i huden. Vitiligo udvikles som hvide spots på huden, som kan variere i størrelse og placering. Denne misfarvning opstår når melanocytes bliver ødelagt og Melanin ikke længere kan produceres. Den eksakte årsag til Vitiligo er fortsat ukendt, men svære traumer som f.eks. forbrænding kan også ødelægge pigment celler. Strækmærker, akne ar, post-kirurgisk og traumatiske ar kan også producere et lignende tab af pigment.

Hvordan kan symptomerne afhjælpes?

Det særlige UVB handpiece producerer korte pulser på 295-305nm lys, som har en dokumenteret succesfuld effekt mod leukoderma hudlidelser, inklusiv Vitiligo. Modsat de fleste UV terapiformer som kræver behandling både af berørte og uberørte områder, kræver Almas UVB behandling kun behandling af de berørte områder, hvilket minimerer risiko for skade på de omkringliggende områder og gør behandlingen langt mindre tidskrævende. UVB lys-terapi kan udføres med Almas Excimer 308 device med minimal til ingen bivirkninger og ingen efterfølgende hviletid.

LIPOSUCTION/LASERLIPO

Liposuction Exceptional Body Sculpting kræver en dygtig kirurgs ekspertise og de mest avancerede tilgængelige redskaber.  Almas LipoLife liposuction behandling bringer det sidste nye indenfor tumescent liposuction teknikker; denne behandling eliminerer uønskede depoter af diæt- og træningsresistent fedt overalt på kroppen for at skabe en smukkere og mere sculpted figur. Seneste innovationer af Alma Lasere gør det muligt at arbejde målrettet på fedt reducering med minimal blødning og mærkning, mindre anstrengelse og kortere hviletid, mens der samtidig opnås uovertrufne kliniske resultater.

FATGRAFTING

Fat grafting, også kendt som fat transfer er blevet mere og mere populært over den seneste årrække. Proceduren overfører fedt fra områder med overflødige mængder, som f.eks. maven eller lår til områder som mangler volume, f.eks. ansigtet, brysterne eller ballerne. På grund af anvendelsen af patientens eget fedt, gennem den naturlige integration ind i værts-vævet og evnen til at opnå langvarig korrektion, er denne metode yderst eftertragtet og giver fremragende resultater.

Almas fat grafting BeautiFill behandling er hurtig og simpel, og gør det muligt at genskabe eller augmentere patientens vævs volume uden at skulle ty til giftige eller kunstige fillers.

FEMININE WELLNESS

Alma FemiLift er det nyeste indenfor feminine områder, og tilbyder en minimalt invasiv outpatient løsning som inkorporerer CO2 teknologi for maksimal pleje. Proceduren er hurtig, smertefri og fuldstændig sikker, og skaber yderst effektive resultater. Det er en fleksibel løsning som gør det muligt for medicinsk praktiserende at behandle forskellige feminine indikationer hurtigt og effektivt. Behandlingerne udføres i en outpatient setting, og kræver hverken anæstesi eller hviletid — dette sikrer at kvinden kan genoptage hendes rutine og genfinde sin selvtillid kort efter behandlingen.

FemiLift: Vaginal Tightening, Vaginal dryness, Post-Menopause, Post delivery Rehabilitation, Stress Urinary Incontinens

KONTAKT OS