doctor-1149149_1920

Vi hjælper dig godt i gang med de mest innovative behandlingsformer inden for de nyeste teknologier til kirurgiske behandlinger. Med vores eksperters hjælp sikrer vi dig og dine klienter den bedste og mest sikre behandling. ÆSTETIK er et vores primære fokus og vi har mange års erfaring indenfor Medico branchen

PIXEL Co2

ADVANCED TECHNOLOGY WITH MAXIMUM VERSATILITY

CO2 — Karbondioxid (CO2) laser er kendt for at skabe dramatiske, foryngende resultater af vanskelige problematikker i huden, såsom rynker, fine linjer, solskadet hud, ujævn pigmentering og slap hud, såvel som behandling af ar, skin tags og godartede svulster.

Vha. kraften i CO2 laseren, den optimale kombination af ablative og termiske effekter og et bredt udvalg af applikatorer og behandlings-modes til skræddersyede procedurer, bringer Alma Pixel CO2 uovertruffen præcision og innovation indenfor dermatologi og plastik kirurgi.

Unik Pixel Teknologi

Præcis & hurtig behandling

Eksklusivt ikke-ablativ behandlings mode

FEMILIFT

GIVE YOUR FEMININE LIFE A LIFT

FemiLift er den førende løsning til Feminine Wellness til alle aldersgrupper. På grund af dens alsidighed, kan FemiLift succesfuldt addressere mange forskellige typer af tilstande i spektrummet mellem komfort og sundhed.

Ikke-kirurgiske behandlinger mod Stres Incontinens (SUI), Vaginal Laxity , Vaginal Atrofi (tørhed), infektioner, mm. Den afhjælper symptomerne om end de skyldes menopause, hormonelt underskud relateret til kræft eller post-fødsel omstændigheder.

Sikker, hurtig og effektiv

Minimalt invasiv behandling

Klinisk dokumenteret effekt

LIPOLIFE

MAXIMUM PERFORMANCE, MAXIMUM POSSIBILITIES

Almas LipoLife behandling er banebrydende indenfor Laser Assisted Liposuction teknikker. Uønskede, diæt-og trænings ressistente fedtdepoter elimineres fra alle områder på kroppen, som efterlades smukt formet og opstrammet med en mere jævn silhuette. LipoLife muliggør målrettet fedtfjerning med minimal blødning-og blå mærker og er en simpel udført procedure. LipoLife behandlingen udføres i lokal bedøvelse som er hurtig for procedure for lægen og giver hurtigere bedring for patienten.

Simultant laser og sug

Unik Angel™ Radial Emission Fiber

Maksimal patient sikkerhed med lav laser energi og lokal bedøvelse

BEAUTIFILL MADE BY LIPOLIFE

ONE STEP FAT GRAFTING SOLUTION, ONE GIANT LEAP FOR AESTHETICS

On-the-Spot Fat Grafting med en høj vitalitets rate af fedtceller. Autolog fedt transplantation til Face-og Body Contouring er blevet en populær behandling inden for de sidste år. Umiddelbare resultater med patienters eget fedt giver en permanent Contouring eller korrektion. Den minimale invasive procedure er sikker, hurtig og giver smukke resultater som nemt genpbygger mistet volumen i ansigt og på kroppen. Samtidig opnåes Skin Tightening for et fuldkomment resultat.

Mere end 95% fedtcelle vitalitets rate

LipoSense™ Temperature Control

Tightening LipoTight™ Cannula