almaQ2

Vi hjælper dig godt i gang med de mest innovative behandlingsformer inden for de nyeste teknologier til kirurgiske behandlinger. Med vores eksperters hjælp sikrer vi dig og dine klienter den bedste og mest sikre behandling. ÆSTETIK er et vores primære fokus og vi har mange års erfaring indenfor Medico branchen

SOPRANO TITANIUM

STRONGER, FASTER, SMARTER

Alma Lasers 4723

Soprano Titanium introducerer Quattro 3D, en unik og effektiv ny applikator med en særligt stor Spot Size på 4 cm², for hurtigere behandling og en forbedret patient oplevelse. ICE Plus er en avanceret teknologi som kontinuerligt køler huden og faciliterer grænseværdi-styret temperatur gennem hele behandlingen. Patienter kan nu nyde en komplet smertefri, kølende og komfortabel behandling gennem hele sessionen. Soprano Titanium er den første version af Soprano Hair Removal systemer som inkluderer to Connectors, som altid tillader at have to applikatorer tilkoblet platformen på en gang. Eksklusivt til Soprano Titanium er Smart Clinic — en banebrydende IoT funktion som tilbyder løbende adgang til live data for bedre styring og en simplere, mere strømlinet proces, og giver adgang til status på platform, applikatorer og produktivitet, samtidig med at give hurtig adgang til justeringer.

  Smertefri Laser Hair Removal

  I-VI hud toner og solbrun hud

  Patenteret SHR™ teknologi

  Klinisk dokumenteret 3D Teknologi

  Store intuitive og brugervenlige skærme (15” android) med forudindstillede parametre

3D og 40% hurtigere

Denne eksklusive applicator er et værdifuldt instrument for enhver klinik. Med dens store 4 cm² spot size og anvendelse af 3 bølgelængder, opnås en større behandlingsflade som markant reducerer behandlingstiden og gør processen lettere og mere sikker for patienten.

Tre-i-en

Denne applicator muliggør en behandling med 3 yderst effektive bølgelængder i én. Med en spot size på 2 cm², rammes forskellige væv dybder og anatomiske strukturer på samme tid, resulterende i en mere effektiv behandling.

Største spænd for hårtyper og -farver

Alexandrite bølgelængden muliggør en kraftigere energi absorbering af melanin chromofor, hvilket gør den ideel for til det største udvalg af hårtyper og -farver — særligt lysere og tyndere hår. Med en mere overfladisk gennemtrængning, rammer 755nm bølgelængden hårsækken og er specielt effektiv til overfladisk indlejret hår i områder som f.eks. øjenbryn og overlæben.

Specialiseret til mørkere hud typer

YAG 1064 bølgelængden er karakteriseret af lavere melanin absorbering, resulterende i en målrettet løsning til mørkere hud typer. På samme tid yder 1064nm bølgelængden den dybeste gennemtrængning af hårsækken, hvilket muliggør en en målrettet behandling af Bulb og Papilla, såvel som dybt indlejrede hår i områder som isse, armhule og pubic område. Med en højere vand absorbering som genererer en højere temperatur, øges den termiske profil af laserbehandlingen gennem 1064nm bølgelængden, resulterende i mest muligt effektiv hair removal.

Halveret behandlingstid

Den klassiske bølgelængde på 810nm i laser hair removal, tilbyder en dyb indtrængende effekt i hårsækken med en høj gennemsnitskraft, en høj repetitions rate og en stor spot size på 2 cm for hurtig behandling. 810nm bølgelængden har et moderat melanin absorberingsniveau, som gør den sikker for mørkere hud typer. Den dybe gennemtrængende effekt rammer målrettet Bulge og Bulb af hårsækken, mens en moderat indtrængning i vævsdybde gør den ideel til behandling af arme, ben, kinder og skæg.

Blid og sikker

Kraftigt lys i det nær-infrarøde spektrum trænger igennem hudens yderste lag som gradvist opvarmer sub-dermal væv. Det nær-infrarøde lys er knap synligt for det blotte øje, og falder i spektrummet mellem 700nm og 2500nm. NIR terapi drives af LED som er blidere end laser, og skader ikke væv. Bruges til Skin Tightening for en flot og jævn hudstruktur.

KONTAKT OS