almaQ2

Vi hjælper dig godt i gang med de mest innovative behandlingsformer inden for de nyeste teknologier til kirurgiske behandlinger. Med vores eksperters hjælp sikrer vi dig og dine klienter den bedste og mest sikre behandling. ÆSTETIK er et vores primære fokus og vi har mange års erfaring indenfor Medico branchen

SOPRANO ICE PLATINUM

THE POWER OF THREE

Soprano ICE Platinum 2561.jpg

Soprano ICE Platinum tilbyder de synergistiske fordele ved de 3 mest effektive bølgerlængder indenfor Hair Removal, som hver målretter forskellige strukturer i hårsækken. De 3 anatomiske mål inkluderer Bulge, Bulb og Papilla. SHR™ er Alma Lasers beskyttede Hair Removal metode som benyttes i klinikker verden over. Det er den eneste klinisk dokumenterede metode indenfor Hair Removal som er nærmest smertefri.

Soprano ICE Platinum inkluderer Almas SHR™ metode, som sikrer sikker og komfortabel Hair Removal. Fremfor at udsætte hårsækken for en enkelt høj-energi puls som kan skade huden, virker SHR™ ved gradvist at opvarme dermis til en temperatur som effektivt skader hårsækken og forhindrer genvækst, og undgår samtidig at skade vævet omkring. En høj-repetitions rate af korte pulser leveres dybt i dermis, og opnår en høj gennemsnits kraft og opbygger en terapeutisk effektiv opvarmning. Sweeping In-Motion™ teknikken ved at stryge applikatoren gentagne gange over området sikrer fuld dækkeevne samtidig med at ICE™ teknologi køler hudens overflade — og forhindrer overfladiske forbrændinger, og skaber en nærmest smertefri og samtidig højt effektiv Hair Removal.

  Patenteret SHR™ Teknologi

  Smertefri behandling

  Alle hud typer, også solbrun

  Dokumenteret sikkerhed

 3 Kombinerede bølgelængder for optimalt behandlings-spektrum

Tre-i-en

Denne applikator muliggør en behandling med 3 yderst effektive bølgelængder i én. Med en spot size på 2 cm², rammes forskellige væv dybder og anatomiske strukturer på samme tid, resulterende i en mere effektiv behandling.

Største spænd for hårtyper og -farver

Alexandrite bølgelængden muliggør en kraftigere energi absorbering af melanin chromofor, hvilket gør den ideel for til det største udvalg af hårtyper og -farver — særligt lysere og tyndere hår. Med en mere overfladisk gennemtrængning, rammer 755nm bølgelængden hårsækken og er specielt effektiv til overfladisk indlejret hår i områder som f.eks. øjenbryn og overlæben.

Specialiseret til mørkere hud typer

YAG 1064 bølgelængden er karakteriseret af lavere melanin absorbering, resulterende i en målrettet løsning til mørkere hud typer. På samme tid yder 1064nm bølgelængden den dybeste gennemtrængning af hårsækken, hvilket muliggør en en målrettet behandling af Bulb og Papilla, såvel som dybt indlejrede hår i områder som isse, armhule og pubic område.

Med en højere vand absorbering som genererer en højere temperatur, øges den termiske profil af laserbehandlingen gennem 1064nm bølgelængden, resulterende i mest muligt effektiv hair removal.

Halveret behandlingstid

Den klassiske bølgelængde på 810nm i laser hair removal, tilbyder en dyb indtrængende effekt i hårsækken med en høj gennemsnitskraft, en høj repetitions rate og en stor spot size på 2 cm for hurtig behandling. 810nm bølgelængden har et moderat melanin absorberingsniveau, som gør den sikker for mørkere hud typer. Den dybe gennemtrængende effekt rammer målrettet Bulge og Bulb af hårsækken, mens en moderat indtrængning i vævsdybde gør den ideel til behandling af arme, ben, kinder og skæg.

Blid og sikker

Kraftigt lys i det nær-infrarøde spektrum trænger igennem hudens yderste lag som gradvist opvarmer sub-dermal væv. Det nær-infrarøde lys er knap synligt for det blotte øje, og falder i spektrummet mellem 700nm og 2500nm. NIR terapi drives af LED som er blidere end laser, og skader ikke væv. Bruges til Skin Tightening for en flot og jævn struktur

KONTAKT OS