doctor-1149149_1920

Vi hjælper dig godt i gang med de mest innovative behandlingsformer inden for de nyeste teknologier til kirurgiske behandlinger. Med vores eksperters hjælp sikrer vi dig og dine klienter den bedste og mest sikre behandling. ÆSTETIK er et vores primære fokus og vi har mange års erfaring indenfor Medico branchen

PIXEL Co2

ADVANCED TECHNOLOGY WITH MAXIMUM VERSATILITY FOR DERMATOLOGY AND AESTHETIC PROCEDURES

Alma Pixel CO2 er et højst fleksibelt system til Ablation, Vaporization, Excision, Incision, og Coagulation af blødt væv. Den gør det muligt for behandlere at kontrollere behandlings parametrene fuldt ud, inkl. vævsdybde af ablation og termisk kontrol via puls varighed og energi leverings metode. Denne fleksibilitet maksimerer præcisionen og behandlingens resultater og minimerer samtidig skade på vævet. Denne unikke teknologiske tilgang muliggør anvendelse af højere energi niveauer ved længere pulsvarigheder, som skaber en kraftigere coagulation og termisk effekt med minimal ablation og signifikant reduceret hviletid for patienten. Den dybe termiske effekt ved Pixel applikatoren gør den ideel til Skin Rejuvenation og behandling af fine linjer og rynker.

  Skin Resurfacing

  Skin Rejuvenation

  Skin Tightening

  Scar Remodeling

  Skin Tags

SkinTight Non-Ablative laser med nul hviletid, til Skin Tightening. Den nye og unikt designede SkinTight Applikator er en CO2 Probe skabt specifikt til opstramning af huden. Den har en stor 6mm Spot Size og bruger en Defocused Low Fluence laser stråle for blid opvarmning af huden uden ablation; effektiv opvarmning af dermiske lag og facilitering af neo-collagenesis.

Energi bliver tilført huden uden kontakt og er egnet til behandling af fine linjer, rynker og til Skin Tightening i ansigtet, på halsen og décolleté.

Pixel CO2 7×7 og 9×9 Stamping Applikatorerne leverer CO2 laser energi til huden via en DOE (Diffractive Optical Element) som pixelerer strålen svarende til 49 eller 81 pixels, som skaber samtidige mikroskopiske søjler af mikro-ablativ skade. Energien leveres i et kvadratisk mønster med en Spot Size på 11x11mm.

CO2 LiteScan Fractional Scanner for effektiv ablative procedurer, ideel til Skin Rejuvenation.

iPixel Roller for hurtige, ablative behandlinger — ideel til større områder

iPixel Roller udslipper en 7 sekventiel laser pixel stråle mens den ruller over huden, som muliggør en hurtig behandling af større områder. Rollerens bevægelse udløser en serie af laser pulser af syv jævnt fordelte termiske og ablative kanaler. Behandlingen opnår effektiv Remodelling af væv og Skin Resurfacing med fordelene ved hurtigere heling associeret med den fraktionelle behandlingsmetode. Dette er ideelt for Skin Rejuvenation og behandling af pigmentation i større område

Focus Applikator — Cut & Coagulate med perfekt kontrol, ideel til kirurgisk applikation

Almas Focus Applikatorer kombinerer Cutting og Koagulering i en enkelt indstilling, som lader behandlere udføre begge behandlinger uden behov for at skifte applikator eller parametre under behandlingen.

KONTAKT OS