almaQ2

Vi hjælper dig godt i gang med de mest innovative behandlingsformer inden for de nyeste teknologier til kirurgiske behandlinger. Med vores eksperters hjælp sikrer vi dig og dine klienter den bedste og mest sikre behandling. ÆSTETIK er et vores primære fokus og vi har mange års erfaring indenfor Medico branchen

PICO CLEAR

CLEARLY DIFFERENT

PICO CLEAR 11

PICO CLEAR´s teknik er baseret på at levere ultra-korte Picosekund pulser af energi ind i vævet. Alma’s PICO CLEAR tilbyder førende teknologi med den korteste puls varighed på markedet med 300-350 Picosekunder. De ultra-korte pulser af energi sikrer optimal Tattoo Removal ved kun få behandlinger. Denne sidste nye fleksible platform lader praktiserende kontrollere forskellige funktions parametre for at skabe skræddersyede behandlinger: bølgelængde, energi niveau, Spot Size, delivery mode og repetitions rate.

PICO CLEAR indeholder en ny, proprietær teknologi som justerer puls profilen — resulterende i to sekventielle pulser i stedet for en, i én enkelt laser behandling. Denne nye energi metode udvider almindelig Picosekund laser teknologiske fordele ved at forstærke den fotoakustiske indvirkning, såvel som at tilføje en termisk effekt. Skin Rejuvenation protokoller er baseret på Fractional Energy Delivery ved forskellige vævsdybder.

  Picosecund Pulser

  Unik Double Pulse Mode

  Høj Peak Power

  Egnet til alle hudtyper

Tilbyder 9 Spot Size muligheder, mellem 2 og 10mm, til forskellige typer, grader og dybder af pigment læsioner og tattoos. Picolor applikatoren kan både benyttes i Nd:YAG (1064nm) mode og Double Nd:YAG (532nm) mode, via. en simpel indstilling på skærmen.

Kvadratisk homogen laser profil med en Flat-Top energi signatur til ensartet og konsekvent overflade dækning, som forhindrer Hot Spots. Denne applikator tilbyder to footprint muligheder — et 3 x 3 mm og et 5 x 5 mm footprint.

Benytter en Fractional Energy Delivery Mode som skaber pixelerede perforeringer i et 7 x 7 non-ablative mønster, og efterlader den omkringliggende hud intakt. Disse mikro-perforeringer områder aktiverer en sårhelingsproces som styrker kollagenen og stimulerer Neo Collagenesis, for en komplet Skin Rejuvenation af vævet. Fem forskellige behandlings dybder er tilgængelige for maksimal fleksibilitet.

CLEAR-Y applikatoren udsender 585nm bølgelængder som specifikt målrettes mod lyseblå farver i tatoveringer.

CLEAR-R applikatoren udsender 650nm bølgelængder som specifikt målrettes mod grønne og turkis farver i tatoveringer

KONTAKT OS