Om os

Medic Laser er førende leverandør inden for medicinsk udstyr med teknologier som Laser, Radio Frekvens, Ultralyd og IPL.

Vores mål er at være de bedste i branchen og levere det bedste og mest innovative udstyr til privathospitaler og klinikker i hele Danmark. Vi samarbejder kun med professionelle leverandører som overholder regler for udvikling og korrekt mærket Medicinsk Udstyr, samt udstyr der dokumenterer effekt ved enten FDA-godkendelse eller andre kliniske studier. Alt vores udstyr er CE mærket og Medic Laser er registreret ved Sundhedsstyrelsen som Leverandør af Medicinsk Udstyr. 

Vi er stolte af at være eksklusive leverandør af Alma Lasers i Danmark. 

Alma Lasers er en global virksomhed med fokus på konstant forskning og udvikling. Resultaterne er klinisk dokumenteret og udarbejdet af anerkendte læger verden over. Alma Lasers har mere end 65 FDA-godkendelser på deres medicinske udstyr, samt flere patenter og anerkendte priser fra hele verden

Ved køb af maskine hos Medic Laser følger grundig undervisning med, så du er godt klædt på til behandling-dette er både teoretisk og praktisk og træningen fortages altid af certificeret personale med speciale i vores maskiner.

Hos Medic Laser er service en vigtig prioritet og vi tilbyder derfor serviceaftaler og reparation både under-og efter garantien. Vi har tilknyttet serviceteknikere som er specialuddannet hos Alma Lasers. Det giver din klinik sikkerhed, leveringsgaranti og vigtigst af alt: glade kunder.

Line Granskov
CEO hos Medic Laser

Kontakt