almaQ2

Vi hjælper dig godt i gang med de mest innovative behandlingsformer inden for de nyeste teknologier til kirurgiske behandlinger. Med vores eksperters hjælp sikrer vi dig og dine klienter den bedste og mest sikre behandling. ÆSTETIK er et vores primære fokus og vi har mange års erfaring indenfor Medico branchen

HARMONY XL PRO

SPECTRUM OF SOLUTIONS

harmony2

Harmony XL Pro tilbyder næsten 20 individuelle laser, lys og ultralyds teknologier til behandling af over 65 FDA-godkendte medicinske/æstetiske indikationer. Nye innovationer inkluderer dybdekontrol egenskaber som lader praktiserende styre den præcise dybde som behandles, afhængig af behandlingsområde, hudtype og indikationer; en banebrydende Fractional Scanning Q-Switched laser til højhastigheds Skin Remodeling og Multi-Color Tattoo Removal, en specialiseret Tip som maksimerer sikkerheden til mørkere hudtyper, en kraftfuld ny kombineret laser med Vakuum Teknologi til behandling af akne. Samlet tilbyder Harmony XL Pro platformen det mest omfattende multi behandlingssystem til dato. Platformen består af flere moduler som tilbyder kraftfulde løsninger til 6 større indikationer, som hver især kan behandles vha. en enkelt teknologi eller en kombination af forskellige teknologier og behandlings tilgange. Modulerne er designet til både at kunne arbejde enkeltvis eller kombineret i ét enkelt sammenhængende, harmonisk system.

  Skin Tightening & Remoddeling

  Akne & Akne ar

  Pigment & vaskulære læsioner

  Første fraktionelle non-ablative Q-Switched Laser

  Første non-ablative laser med Contact Cooling og vakuum

ClearLift™ med Fractional Q-Switched Nd:TAG Laser er den første fraktionelle non-ablative Q-Switched laser, som lader behandlere benytte de kraftfulde fordele ved en høj-intensitets Q-Switched laser til behandling af problematikker i huden associeret med ældning i huden, pigmenterede læsioner og multi-farvede tatoveringer.

ClearSkin™ er den første teknologi som kombinerer non-ablativ laser med Contact Cooling og vakuum teknologi for at behandle Acne Vulgaris sikkert og effektivt ved Melanin Chromophore, og er optimalt egnet til patienter med mørkere hudtyper.

NIR Modulet tilbyder Skin Remodelling og Resurfacing behandlinger ved hjælp af en Highpower Lyskilde nær det infrarøde spektrum, som trænger igennem hudens yderste lag og gradvist opvarmer sub-dermal væv og stimulerer dannelsen af nye kollagen fibre. Hudens tykkelse forbedres og efterlades med en ungdommelig glød. Det nær-infrarøde lys er knap synligt for det blotte øje, og falder i spektrummet mellem 700nm og 2500nm. NIR terapi drives af LED som er blidere end laser, og skader ikke væv.

Ved at benytte den nyeste teknologi indenfor Photo Rejuvenation, kan Harmony Dye-VL effektivt lave Pigmentation Removal, Vascular Lesion Removal, og Capillary Removal, og efterlade huden smuk, klar og jævn i tone. Behandlingerne kan rejuvenere ansigt, hænder, hals, décolleté ved at fjerne hud pigmentation og overfladiske blodårer

DyeSR AFT teknologi er, som DyeVL modulet, Harmony XLs Dye-SR er baseret på Almas beskyttede AFT teknologi og en smallere Band Specturm for præcise behandlinger af pigmentererede læsioner.

Cooled LP Nd:YAG 1064 Laser — Den kølede LP Nd:YAG 1064 laser tilbyder en kraftfuld løsning til behandling af både vaskulære læsioner og dybe årer. Den forlængede varighed af de lange 1064nm pulser resulterer i dybere penetrering og kraftigere opvarmning, faciliterer behandling af dybere læsioner som ikke kan opnås med kortere bølgelængder.

iPixel Er:YAG 2940nm tilbyder højt effektiv fraktionel ablativ laser Skin Resurfacing behandling vha. en Erbium YAG laser ved 2940nm bølgelængde. iPixel forbedrer markant hudens overordnede tone, elasticitet og tekstur, forbedrer fugtniveauer og reducerer overfladisk pigmentation og porre størrelse.

KONTAKT OS