doctor-1149149_1920

Vi hjælper dig godt i gang med de mest innovative behandlingsformer inden for de nyeste teknologier til kirurgiske behandlinger. Med vores eksperters hjælp sikrer vi dig og dine klienter den bedste og mest sikre behandling. ÆSTETIK er et vores primære fokus og vi har mange års erfaring indenfor Medico branchen

FEMILIFT

GIVE YOUR FEMININE A LIFT

pixelco2

Over tid, og særligt efter fødsel kan vaginalt væv overstrækkes og skabe en følelse af løshed og reducere følsomhed i det vaginale område. Dette kan medføre mindre tilfredsstillelse under samleje, og forårsage en lang række frustrerende livskvalitets problematikker. FemiLift toner og genopbygger collagen i vaginale vægge, øger følsomheden i de vaginale receptorer og sammentrækker eksisterende vaginalt væv, og skaber en opstrammende vaginal effekt og øger seksuel tilfredsstillelse. FemiLifts unikke Long Pulse Fractional levering af CO2 laser energi faciliterer et højere energiniveau ved længere pulsvarigheder, for at opnå stærk og kraftfuld termisk effekt. CO2 laser energien leveres til det vaginale væv via DOE (Diffractive Optical Element) som pixelerer strålen til 81 mikroskopiske pixels i et 9×9 mønster. FemiLift kombinerer banebrydende Cutting og Cuagulations behandlings-modes i en enkelt, synergisk indstilling, som lader behandlere udføre begge handlinger uden at skulle skifte applikator eller parametre under proceduren. Cut & Coagulate mode er højt effektivt til kirurgiske applikationer som kræver Excision, Incision, Ablation og Coagulation af væv.

  Vaginal Tightening

  Tørhed og infektioner

  Post Delivery rehabilitation

  Stress Urinary Incontinence (SUI)

  GSM (Genito-Urinary Syndrome of Menopause)

Defocus applikatoren er specielt udviklet til behandling af Labia Majora Remodelling. Laserstrålen defokuseres, og holder dermed den påførte energi under ablative grænseværdier.

FemiLift (Diameter 28mm)

FemiLift applikatoren er unikt designet, så den passer til forskellige vaginale størrelser og sikrer maksimal komfort for patienten. Under processen roteres applikatoren i et 360-graders mønster for at dække hele den vaginale væg, og sikre optimal dækning og effektivitet.

FemiLift Slim (18mm)

Femilift applikatoren er designet til kvinder som er anatomisk smallere, såvel som de der har opleveet anatomiske og histologiske forandringer såsom vaginal atrofi eller skadet væv fra onkologisk behandling.

LiteScan — kombinerer flere scannings muligheder inkl. fra Fractional Pattern til behandling af: Surgical Scar Remodelling | Labia Majora Bleaching | Condyloma Removal, mm.

FemiLift Smart (Diameter 28mm) 

FemiLift er en robot applikator, som leverer hurtig og homogen vaginal behandling. Applikatoren er programmeret ift. indikationen og behandlingens parametre, som skaber en automatisk behandling i et 360/120º mønster for optimal dækning.

FemiLite er en ny behandlingsmetode designet specifikt til patienter med svær Atrophy og smerte. Behandlingen som administreres vha. FemiLift applikatoren, benytter lav energi og høj repitations rate som resulterer i en blid og smertefri behandling.

FemiLifts engangs hygieniske prober er egnet til alle applikatorer — Femilift / FemiSlim / FemiSmart.

TruSpot Micromanipulator muliggør præcis CO2 laser kirurgisk applikation under direkte mikroskopisk/kolposkopisk vejledning.

Focus 50mm — Focal Point ved en afstand af 50mm, leverer en Beam Spot Size på 0,125mm i diameter.

Focus 100mm — Focal Point ved en afstand på 100mm, leverer en Beam Spot Size på 0,20mm i diameter.

KONTAKT OS