almaQ2

Vi hjælper dig godt i gang med de mest innovative behandlingsformer inden for de nyeste teknologier til kirurgiske behandlinger. Med vores eksperters hjælp sikrer vi dig og dine klienter den bedste og mest sikre behandling. ÆSTETIK er et vores primære fokus og vi har mange års erfaring indenfor Medico branchen

SOPRANO TITANIUM

HAIR REMOVAL, REINVENTED

Et gennembrud indenfor Laser Hair Removal som kombinerer funktionalitet med en uovertruffet komfort. Takket være den store Spot Size på 4 cm² og det avancerede ICE PLUS Continuous Cooling™ system, er behandlinger nu hurtigere og smertefrie — resulterende i en markant bedre løsning for både klienter og behandlere. Soprano Titanium udnytter fordelene ved 3 kombinerede bølgelængder, med en forbedret klient oplevelse og en forretnings-orienteret tilgang, som skaber en unik ny løsning indenfor professionel Hair Removal.

 

Stor 4cm2 Spot Size til hurtig behandling

Dual Connector

Smart Clinic Data

SOPRANO ICE PLATINUM

THE POWER OF THREE

Efter fejringen af den 10 års award-vindende succes, kan vi i samarbejde med Alma Lasers stolt præsentere Soprano ICE Platinum, med den fremragende Trio Cluster Diode teknologi. Platinum udgaven kombinerer 3 laseres bølgelængder i en simpel og innovativ applikator, som der samtidigt målretter sig mod forskellige lag af vævsdybde såvel som anatomiske strukturer i hårsækken. Soprano ICE Platinum opnår den sikreste og mest omfattende Laser Hair Removal behandling igennem sine 3 bølgelængder, sit store dækningsområde, sin komfort og det lave behov for vedligehold. Kort sagt er Soprano ICE Platinum nutidens universelt bedste maskine til Laser Hair Removal.

Patenteret SHR™ Teknologi

ICE Continouos Cooling

Smertefri Behandling

HARMONY XL PRO

SPECTRUM OF SOLUTIONS

Den næste generation af  Harmony familien, Harmony XL Pro tilbyder et fuldt spektrum af løsninger og udvider muligheder, som vil maksimere din kliniks potentiale. Harmony XL PRO byder på et bredt udvalg af avancerede applikationer, som gør det muligt for dig at tilbyde en højt effektiv, pålidelig og sikker behandling af forskellige slags udfordringer ift. huden. Alle teknologier og behandlingsmetoder har en første klasses sikkerhed, dokumenteret i udførelige kliniske studier. Praktiserende kan behandle alle områder på kroppen, behandle enhver hudtype.

Over 65 FDA godkendelser

Multi-Applikations Platform

Klinisk dokumenteret effekt

ACCENT PRIME

LOVE YOUR SHAPE

alt text

Accent Prime™ er Alma Lasers mest avancerede platform til Skin Tightening og Body Contouring. Platformen kombinerer de nyeste innovationer indenfor Ultralyd og Radio Frekvens (RF) teknologier for at yde en effektiv, højt tilpasset behandling med et naturligt og langvarigt resultat. Ultralyd energien fordeles jævnt på behandlings området, og forstyrrer effektivt genstridige fedtceller. RF energi benyttes herefter til at producere termisk dyb varme i vævet, og herved opnås en mere koncentreret behandling. Denne unikke kombination reducerer behandlings tid og antal sessioner, og giver samtidig bedre resultater.

Patenteret Radiofrekvens

Kombinations behandlinger

Klinisk dokumenteret effekt

PICO CLEAR

CLEARLY DIFFERENT

PICO CLEAR præsenterer en ny æra indenfor Skin Rejuvenation og Tattoo Temoval, med optimale resultater for reducering af rynker, fjernelse af farverige tatoveringer og mindre pigmenterede læsioner med kun få behandlinger. Alma’s PICO CLEAR tilbyder førende teknologi med den korteste puls varighed på markedet med 300-350 Picosekunder.

Pico Laser med høj Peak Power

Unik Double Pulse Mode

Egnet til alle hudtyper